Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Fogsor Kivehető-Eclipse Bio,Valplast,Acryl

image2s.jpg

Új protézist szeretne?


Nem minden esetben kell Új fogsort készíteni. Régi fogsorát alábélelem, megtisztítom, amennyiben ez lehetséges.

 Akciós csomagajánlat: alábélelés+ultrahangos tisztítás=15.000.-ft-fogsoronként

Eltörött-megrepedt fogsora?

Ilyen esetekre is van gyors megoldás. Törött fogsorát megjavítom.

Törésjavítás= 8.000.-ft

 

Kivehető fogpótlást egyedi fogfelállítással?

Teljes illetve részleges foghiány esetében is lehet készíteni.

 

Acryl fogsorAcryl fogsor:

Teljes vagy részleges fogpótlás esetén is alkalmazható acryl-alaplemez  fogsor készítéshez. keresztkötésű acrylát fogakkal.Fogatlan szájképletek esetében a szájképletek rögzítő hatása illetve a nyál rögzítő hatásának kihasználása rögzíti a szájüregben.

 

femlemezes-acryl--fogpotlas-porcelan-korona--preci-vertix--kombinalt-fogpotlas2.jpgKombinált fogpótlás: Ez rögzített részből, koronákból áll, esetekben mely a meglévő fogakon rögzül. Ehhez kapcsolódik egy illetve több rejtett rögzítő eszközökkel a kivehető rész, mely a hiányzó fogakat pótolja. A kombinált fogpótlás része, alternatívája lehet az implantációs fogpótlás.

 

 

 bo-fogsor-eclipse.jpgEclipse-Antiallergén fogsor: anyagában és elkészítési módjában is  teljesen más mint a hagyományos fogsor.
A legnagyobb különbség az, hogy teljesen bio kompatibilis, ami azt jelenti, hogy teljesen irritáció mentes, monomer mentes. Az egyetlen olyan alapanyag a fogsor készítésben amit allergiások is viselhetnek.

 Az Eclipse  fogsor anyaga egy olyan fényre kötő,
metil-metakrilát-(MMA) és benzoil-peroxid-mentes,biokompatibilis anyagösszetételt alkotott (akril-uretán oligomer,
uretán-dimetakrilát, oktadecil-akrilát, hexándiol-di metakrilát, foto-iniciátorok, valamint pigmenteket tartalmaz).
Az Eclipse fogsor allergiás betegek számára nyújt megoldást a fogpótlás terén, de bárki kérheti  Új fogsorát Eclipse fogsor anyagból is. 

 

valplast fogsor

Rugalmas fogsor-Valplast,Tcs,Akron,Karadent... A rugalmas fogsor általában akkor alkalmazható, ha vannak maradó fogak. Speciális kapocs nélküli elhorgonyzása egyedülálló. A fogsor

 

könnyebb és kisebb kiterjesztésű. Nem törik leejtéskor sem, a szájban nagyon jól idomul. Előállítása nem a megszokott ezért viszonylag kevés fogtechnika készíti.

 

 

bio-tech-antiallergen-fogsor-mufogsor.jpg   BIO TECH-antiallergén fogsor ,fogszínű  kapcsokkal! Anyagát tekintve rugalmas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hívjon bizalommal, kérjen időpontot telefonon.  

Tel.:0620-224-02-63